Skip to main content
News Footage

News Footage

Especially suited to the needs of journalists, these videos are unedited with original sound. This section includes video coverage of plenary/committee debates and events and EbS news summaries. 

News FootageFedezze fel
Social media videos

Social media videos

The videos in this section have been produced for the specific purpose of posting on social media platforms. You are free to distribute them as such.

Social media videosFedezze fel
Photosets

Photosets

A wide variety of photos from a single debate or event are available all in a single photoset in various resolutions to enable you to choose the best photo for your purposes.

PhotosetsFedezze fel
Illustrative footage

Illustrative footage

This section includes illustrative stockshots and infoclips. Unedited footage related to the European Parliament priorities.

Illustrative footageFedezze fel

Rólunk

A multimédia-központ értékes információforrás, ahol megtalálja az Európai Parlament legfrissebb híreit. Akár a Europe by Satellite (műholdas Európa) hírösszefoglalóiról, akár élő video-/audioközvetítésekről, szerkesztett videofelvételekről, fényképekről vagy archív anyagokról van szó, segítünk abban, hogy megtalálja az Európai Parlament tevékenységeit bemutató tartalmakat, vagy hogy egyszerűen tájékozódhasson. Továbbá olyan animációs videókat és infografikákat is talál nálunk, amelyek a Parlament számára kiemelten fontos témákat és eljárásokat ismertetik.

Felhasználási feltételek megtekintése

Szolgáltatások

Az Európai Parlament támogatást nyújt a parlamenti tevékenységeket közvetítő médiaszakembereknek úgy, hogy a video-, rádió-, multimédiás és fényképes anyagok gyártásához különböző tartalmakat, valamint technikai segítséget biztosít. Ezek az anyagok lehetnek élő adások különböző eseményekről, az EP tevékenységeire vonatkozó hírösszefoglalók, szemléltető képanyag és fontos eseményekről, például hivatalos külföldi látogatásokról készült közvetítések.

Tájékoztató oldalak megtekintése

Médiaakkreditáció

Az újságíróknak, fotósoknak és audiovizuális csapatoknak médiaakkreditációt és/vagy külön forgatási engedélyt kell igényelniük, hogy dolgozhassanak a Parlament épületeiben. A Parlamentbe belépési engedéllyel rendelkező minden újságíró használhatja az újságírók számára biztosított eszközöket.

Ugrás az akkreditációhoz

Kapcsolatfelvétel

A következő oldalakon megtalálja a sajtószolgálat különböző osztályain, köztük a szóvivői szolgálatnál dolgozó munkatársak, a szakterületenkénti és nyelvenkénti/országonkénti sajtóreferensek, valamint a technikai segítségnyújtás és szolgáltatások elérhetőségi adatait.

Ugrás a Kapcsolatokhoz