Skip to content

Signature of the contract with the Consortium for the reconstruction of the Eastman building for the house of European History

Dato for begivenhed: 25/09/2012

Image Carousel

< Vend tilbage til billedserie
First row, Xavier LACROIX, Constantin STRATIGAKIS, Pierre THYS, second row, Harald ROMER, Miguel Angel MARTINEZ MARTINEZ, Hans-Gert POETTERING

Håndtering af cookies på Europa-Parlamentets websted

Dette website benytter cookies. Din navigation bliver optimal ved at acceptere cookies.