Skip to content

Plenary session at the European Parliament in Strasbourg with the members of the new Commission.

Dato for begivenhed: 05/05/2004

Image Carousel

< Vend tilbage til billedserie
David BYRNE, Pat COX - EP President, Pascal LAMY, Neil KINNOCK, Michel ROCARD, Romano PRODI EC President

Håndtering af cookies på Europa-Parlamentets websted

Dette website benytter cookies. Din navigation bliver optimal ved at acceptere cookies.