Skip to content

IMCO Working Group on the Digital Single Market meeting

Dato for begivenhed: 28/09/2015

Image Carousel

< Vend tilbage til billedserie
FORD, Vicky - IMCO Committee Chair; THUN UND HOHENSTEIN, Roza Grafin von (EPP,PL); JOUROVA, Vera - Member of the EC in charge of Justice, Consumers and Gender Equality

Håndtering af cookies på Europa-Parlamentets websted

Dette website benytter cookies. Din navigation bliver optimal ved at acceptere cookies.