Skip to content

EC President meets with the Prime Minister of the United Kingdom.

Dato for begivenhed: 03/10/2012

Image Carousel

< Vend tilbage til billedserie
1st row: Peter SCHMIDHUBER, Frans ANDRIESSEN, Antonio CARDOSO E CUNHA, Lorenzo NATALI,Jacques DELORS - EC President, Manuel MARIN, Francis Arthur COCKFIELD, Grigoris VARFIS, Claude CHEYSSON. 2nd row: Henning CHRISTOPHERSEN, Carlo RIPA DI MEANA, Abel MATUTE

Håndtering af cookies på Europa-Parlamentets websted

Dette website benytter cookies. Din navigation bliver optimal ved at acceptere cookies.