Skip to content

EU-Canada CETA: extracts from the debate

Dato for begivenhed: 15/02/2017


During the EP Plenary session (13-16/02) in Strasbourg, Manfred WEBER (EPP, DE), Manfred WEBER (EPP, DE), Gianni PITTELLA (S&D, IT), Syed KAMALL (ECR, UK), Marietje SCHAAKE (ALDE, NL), Anne-Marie MINEUR (GUE/NGL, NL), Yannick JADOT (Greens/EFA, FR), Tiziana BEGHIN (EFDD, IT) and Marine LE PEN (ENF, FR). express themselves on EU-Canada Comprehensive Economic and Trade Agreement (CETA).

Håndtering af cookies på Europa-Parlamentets websted

Dette website benytter cookies. Din navigation bliver optimal ved at acceptere cookies.