Skip to content

CULT - European Charlemagne Youth Prize winners attend the Culture Committee Meeting

Dato for begivenhed: 15/10/2015

Image Carousel

< Vend tilbage til billedserie
Marios AGATHOKLEOUS, Nicolas CHRISTOFI, COSTA, Silvia (S&D, IT), Kelly ADAO, Richard LEGAY, Matthieu MILHAU

Håndtering af cookies på Europa-Parlamentets websted

Dette website benytter cookies. Din navigation bliver optimal ved at acceptere cookies.